Who am I? EXO AFFIES! We ♥ It Twitter Instagram +Follow 안녕

What is change?! Haha

Yeayyyyyyyyyyy! New theme! New colour! New look! Haha. Aku tukar rupa blog ni sebab yang lama punya tu macam simple sangat! Memanglah okey, tapi aku rasa bosan. Huhu. Sbb takdelah lawa mana pun! :/ Dan aku pun terlebih rajin nak tukarrrrr! Hehe.

So?! The reason I type this entry because I want you guys to comment about the new look of this blog! Heeee, do comment pleaseeee. Is it okey? Or can still be improved? Boleh ubah apa2 lagi? Atau tambah apa2? Please2! Leave your comment?! :3 I'm really appreciate it!

Ouh! Btw, EXO COMEBACK!
Read, think and believe by yourself! ><


There's also a lot of fan talk about:
EXO NEW CONCEPT
EXO NEW HAIRSTYLE
EXO SECOND STUDIO LEAKED
Don't know >< Hahahhahahaha.
Macam-macam!

Okey! That's all! Haha
Thanks and bye!
Saranghaeeeee ❤️

32 comments:

  1. Hai ... akak . Mula mula saje jerr nak blogwalking kat sini tapi adik tengok blog ni all about Exo . Tu yang adik terus follow ... cantik sangat sangat blog ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Thanks adik! >< Akak pun dah followback! Yeah ;D Hehehehehhe

      Delete
  2. Yang ni kira okay la kot dari sebelum ni. I prefer this one :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeeee. Haha. Same with me >< Okey, thanks! :D

      Delete
  3. HAHAHA. cantik sangat blog dia. Rasa nak makan buat gulai. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaha. Nak makan akk?! Gulai pulak tuuuuu? Sesuai ke utk buat gulai? Sedap ke? Huhu ><

      Delete
  4. Replies
    1. Heeeeeeeee! Thanks adikkkkkkkkkkkkk ><

      Delete
  5. yg lama cntik. yg ni lgy cntik. hehe :) D.O :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh! Hahahahha. Terima kasih adik! ><

      Delete
  6. Pahal diaorang comel sangat doh xD Melt lah gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahhahaha! Yeahhhhhh! Memang comel xD Akak dah lama meltinggggggggg! Hahaha ><

      Delete
    2. Hahahaha xD Walaupun tak konal namanama diaorang xD Gah~

      Delete
    3. Hahahhaa. Bukak link ni : http://exoletlove.blogspot.com/p/blog-page_4.html
      Nanti taulah nama2 dyorangggggggggg! Hahahhahahah.

      Delete
    4. Haik haik kapten, saya terjah nanti ;) Gila kpop kakak ni

      Delete
    5. Hahahahaha. Akak agak "gila" dgn group EXO ni je. Group2 lain tak! Akak pun tak tau kenapa xD Hahhahahahha.

      Delete
    6. Hahaha xD Mungkin sebab diaorang natural. Maybe? XDDDD

      Delete
  7. Cute! I like your header! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Thanks dear. It just a simple header ><

      Delete
  8. Hahahaha. Yeah! Tpi rasanya adalah beberapa yg buat plastic surgery like TAO maybe. MAYBE. But still! Almost of them are naturalllll! Heeeeee >< Minseok is natural k! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow :O You stalker diaorang habis habisan xD Tak sangka kakak comel stalker rupanya. Hihihi :3 Oh min, dia comel :D

      Delete
    2. Hahahahha. Yeah. Kalau tidak takde nak buat blog semata-mata psl dyorangnya x3 I'm fangirlingggggg! Hahahahahhaha >< Herm, perfect!

      Delete
    3. Aicececeh. Khas untuk kpoplah ni. XD Daebak lah kak

      Delete
    4. Hahaha, a'ah! Just for them! >< Heeeeeee, gomawo ! ^^

      Delete
    5. Mesti diaorang terharu :3 Sama-sama

      Delete
    6. Hahahahha. They don't even know >< Byk lagi blog/website2 lain yg lebih gempak dri akk punya yg lebih terkenal. Haha. Mine just to far awayyyyyy~~~~ x3

      Delete
    7. Huhuhu. Sokay :D Konfem ramai kpopers singgah sini tau. Silent reader katanya

      Delete
  9. Replies
    1. Hahahaha. Suka kyungsoo eyh? >< Kita suka Xiumin! Heeee, n ship XiuHan! Haha Btw, Kaisoo are so sweet ><

      Delete